Taalspelletjes zijn populair. Er wordt ontzettend vaak op Google gezocht naar deze spellen en daaruit blijkt dat met name Text Express en het vervolg Text Express 2 het goed doen. Deze games worden door duizenden spelers gezocht en gespeeld. Wat deze spellen zo populair maakt? Daar zijn verschillende redenen voor!

Text Express is een mondiaal spel

Text Express is een spel met letters en daarmee mondiaal. Het maakt niet uit welke taal je spreekt of waar je woont, Text Express is in bijna alle talen beschikbaar en dus zeer geschikt voor spelers van over de hele wereld. Daarmee valt het in dezelfde categorie als Scrabble of kruiswoordpuzzels. Spelletjes die overal en door iedereen gespeeld worden.

Text Express is goed voor je gezondheid

Dat spelletjes gezond zijn is misschien geen nieuws meer, maar het is wel één van de redenen waarom Text Express zo populair is. Het spel houd je alert, het is goed voor je geheugen en je leert er van. Je bent nooit te oud om iets te leren en je woordenschat uitbreiden kan altijd. Ik vind het heerlijk om te knutselen met woorden en met mij vele anderen zo blijkt!

Text Express is leuk

Text ExpressDeze ligt natuurlijk voor de hand, maar mag niet ontbreken in dit lijstje. Het spelen van Text Express is leuk en een zeer ontspannend tijdverdrijf. Het stemt je bijvoorbeeld erg tevreden wanneer je een level hebt uitgespeeld en steeds dichterbij het einde komt. De levels worden steeds moeilijker en dus word je ook steeds trotser op jezelf naarmate je verder komt. Probeer het zelf maar eens!

Text Express is tijdloos

Text Express is tijdloos en inmiddels een echte klassieker. Het hoort bij de oudste spellen op Zylom, maar dit maakt niets voor de populariteit van dit spel. Die blijft onverminderd. Dit komt doordat het spel geschikt is voor jong en oud en omdat het spel tev

ens leuk is om een aantal keer over te spelen. Het gaat simpelweg nooit vervelen en bied je elke keer weer een uitdaging.

Je kunt Text Express altijd spelen

Text Express is leuk. Zo leuk dat het een ideaal spel is om even tussendoor te spelen. Het spel is zeer geschikt om een paar vrije minuten mee te doden, maar ook voor langere tijd. Zodra je het spel hebt gedownload staat het onbeperkt tot je beschikking en kun je het altijd spelen. Lunchpauze? Voor je werk? Eventjes Text Express spelen en de tijd vliegt voorbij!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Text Express spelletjes op Zylom? Probeer ze dan nu zelf en misschien ontdek je nog wel meer redenen waarom dit spel zo populair is!