Kun jij ook helemaal wegdromen bij het televisieprogramma Grey’s Anatomy? Ik wel! Ik denk dat ik nooit genoeg ga krijgen van de avonturen van mijn favoriete dokters McDreamy en McSteamy. Wat veel mensen niet weten is dat we op Zylom een spelletje hebben dat wel wat weg heeft van Grey’s Anatomy. Over welk spel ik het heb? Heart’s Medicine natuurlijk!

Grey’s Anatomy

Ben je niet bekend met Grey’s Anatomy? Dan leg ik je even kort uit waar de serie over gaat. In 2005 werd de eerste aflevering van dit programma uitgezonden en vanaf dag 1 was het een groot succes. Meredith Grey staat centraal in deze serie die zich richt op het reilen en zeilen binnen een ziekenhuis. Grey is een assistent chirurgie in het fictionele ziekenhuis Seattle Grace Hospital.

Grey's AnatomyUiteraard komen er nog veel andere belangrijke personages in de serie voor zoals Patrick Dempsey als Derek Shepherd. In de afleveringen volgen we deze personages tijdens hun werkzaamheden, maar ook tijdens hun privéleven. Net als in een soap beleven zij ups en downs en ga je erg met ze meeleven. Kijk de serie vooral zelf eens, voor je het weet word je meegezogen in het prachtige verhaal.

Allison Heart

Heart’s Medicine is een zeer populair spel op Zylom en gecreëerd door de makers van de Delicious spellen. In dit spel volg je Allison Heart die haar medische opleiding krijgt in de Little Creek Clinic. Ze begint onder de vleugels van de dokter die haar geïnspireerd heeft  om arts te worden en ze is vastbesloten om mensen in nood te helpen.

Wat ze niet beseft is dat er veel meer komt kijken bij het helpen, verzorgen en redden van mensen. Gaandeweg het spel doet ze steeds meer zelfvertrouwen op en leert ze dat ze echt een één van de beste dokters kan worden. Je volgt niet alleen Allison in dit spel. Je maakt ook kennis met andere dokters en patiënten, die allemaal hun eigen leven en verhaal hebben.

Duizenden spelers

Heart's MedicineDuizenden spelers zijn inmiddels gegrepen door de prachtige verhaallijn en het geweldige speelplezier van dit spel. Heart’s Medicine bevat 25 levels, 3 moeilijkheidsgraden en gedurende het spel ga je levels op 5 verschillende locaties spelen. De patiënten die je gaat behandelen lopen erg uiteen qua leeftijd en qua behandeling die ze nodig hebben, wat het spel erg afwisselend en gevarieerd maakt.

Het leukste aan Heart’s Medicine zijn de verschillende mini-games, de upgrades, de trofeeën en de cavia die telkens opduikt. Vooral de diversiteit van de mini-games is fantastisch. Deze varieert van het vinden van koekjes tot het verbeteren van yoga voor de patiënten.

Genoeg gepraat over het spel. Het is nu tijd om Heart’s Medicine zelf te spelen en te ontdekken waarom spelers van over de hele wereld zo gek zijn op dit spel! Maak je klaar voor prachtige avonturen in een ziekenhuis waar altijd wat te beleven is. Hoe leuk je Grey’s Anatomy ook vindt, Heart’s Medicine is pas echt een must-see!