Recentelijk hebben we ons nieuwe Delicious spel, Emily’s New Beginning uitgebracht. In dit spel heb je ook het nieuwste familielid Paige leren kennen. Om dit te vieren hebben we een aantal geweldige Delicious kruissteekpatronen gecreëerd! Heb je deze winter wat vrije tijd over? Probeer dan een Delicious kussen, slabbetje, of tablet cover te maken!

De Delicious kruissteekpatronen

We hebben twee leuke patronen met Emily en Paige gecreëerd en eentje van de drie O’Malleys (waaronder Patrick), allen met maximaal 15 kleuren per patroon. Je hoeft dus niet gelijk tientallen verschillende garen te kopen. Elk kruissteekpatroon is 150 steken lang en 150 steken breed. Op basis van het aantal steken per centimeter zullen de patronen hieronder ongeveer 30×30 centimeter groot zijn.

Veel succes!

Tijd om je creatieve kant naar boven te halen en gratis een van deze geweldige patronen te downloaden dus. Wij zouden het uiteraard hartstikke fijn vinden om te ontdekken wat jullie gecreëerd hebben. Deel je creaties met ons in de reacties hieronder of op onze Facebookpagina.

Emily, Paige en een vlinder

Emily, Paige en een vlinder

Alleen Emily en Paige

Alleen Emily en Paige

De O’Malleys

De O'Malleys