Wanneer Paige een mysterieuze ziekte krijgt, onderneemt Patrick een avontuurlijke reis op zoek naar een remedie. Beleef samen met Emily en Patrick de twaalfde aflevering van de Delicious – Emily’s Hopes and Fears! Onze Delicious – Emily’s Hopes and Fears Walkthrough zal je door alle 65 levels, 32 uitdagingslevels, 3 – sterscores en muislocaties gidsen. Maar wacht niet te lang; de klok tikt!

Inhoud

Algemene spelregels, tips en trucs

Delicious – Emily’s Hopes and Fears is een time management-spel waarin je het reilen en zeilen van een restaurant in goede banen moet leiden. Elk level is een nieuwe werkdag waarin je verschillende type klanten moet bedienen. Neem bestellingen op, maak gerechten klaar, bezorg de bestellingen, reken af en ruim tafels af, zo snel als je kunt. Het geduld van de klant wordt uitgedrukt in hartjes. Tevreden klanten geven fooi, boze klanten verlaten het restaurant zonder te betalen. Behaal de doelscore door je klanten tevreden te houden en ontdek zo iedere keer weer nieuwe levels.

Level uitspelen

Delicious – Emily’s Hopes and Fears bevat 7 restaurants, 65 levels en 32 extra uitdagingslevels. In elk level kan je één, twee, of drie sterren verdienen, afhankelijk van je score en je inkomsten van die dag. Elk level bevat ook een mini-uitdaging. In deze uitdagingen kun je extra punten verdienen, maar ook diamanten, die je kunt inruilen voor cadeautjes voor Paige.

Eten klaarmaken

De gerechten beginnen simpel en worden steeds complexer des te verder je in het spel komt. In sommige restaurants maak je ook producten die niet om te eten of te drinken zijn. Sommige producten zijn al klaar voor gebruik, terwijl je voor andere producten eerst een aantal ingrediënten moet combineren voordat je ze naar de klant kunt brengen. Andere producten moeten eerst gebakken of uitgeschonken worden. Door levels uit te spelen, ontgrendel je nieuwe producten. Pas je menu aan om meer fooi te krijgen, gerechten sneller te bereiden of zelfs om te voorkomen dat er wordt gemorst!

Afruimen

Klanten die aan een tafeltje zitten, ruimen niet zelf hun tafel af. Er verschijnt een “!” boven een tafeltje wanneer het afgeruimd moet worden. Als je dat niet tijdig doet, dan is het mogelijk dat nieuwe gasten je restaurant weer verlaten. Meestal heb je gelukkig een toegewijde schoonmaker die je hierbij helpt.

Entertainment

Je kunt klanten geduldiger maken door een entertainer in te schakelen, die je naar een bepaalde tafel of klant stuurt. Entertainers maken klanten niet alleen geduldiger, ze zorgen er ook voor dat ze grotere fooien geven. Entertainers kunnen alleen klanten aan een tafeltje entertainen. Dit kan echter ook nog wanneer iemand van deze tafel al klaarstaat om te betalen, om zo het geduld wat meer te rekken. Je moet de entertainer in dienst nemen in de restaurantwinkel om ze per restaurant in te kunnen schakelen.

Winkel

Elk restaurant heeft een winkel waarin je verschillende productverbeteringen en decoraties kunt kopen om je restaurant aantrekkelijker te maken. Deze verbeteringen kunnen zorgen voor een verhoging van het geduld van je klanten, hun welzijn, fooien, de snelheid waarmee gerechten worden bereid en zelfs de snelheid van de ober of serveerster! De aankoop van deze verbeteringen hebben een bijzonder gunstige invloed op de score, dus probeer er zo veel mogelijk in te investeren.

 Menu

Naarmate je meer levels hebt gespeeld, worden er meer menu-artikelen beschikbaar voor je restaurant. Voor het begin van elk level krijg je de kans om aanpassingen te doen aan je menu. De dingen die je nodig hebt om bepaalde artikelen vrij te spelen, zie je in het menu. Ze kunnen de voorraad uitbreiden, hogere fooien opleveren, of de bereidingstijd verminderen. Sommige zorgen er zelfs voor dat producten niet kunnen aanbranden of overlopen! Pas je menu aan volgens je behoeften en behaal op die manier de hoogst mogelijke score.

Klantentypes

Elk restaurant trekt zijn eigen soort klanten aan, met verschillende gradaties van geduld, bestellingscomplexiteit en fooien. Deze klanten zie je onder elk restaurant in de onderstaande walkthrough. Houd hier rekening mee en geef prioriteit aan bepaalde klanten om een zo hoog mogelijke score te behalen. Bijvoorbeeld: oudere klanten zijn doorgaans veel geduldiger, dus als een oudere klant nog een beslissing aan het maken is en een ongeduldigere klant arriveert, is het goed mogelijk dat je beiden tegelijk kunt bedienen, wat je dan weer een hogere score oplevert. Geef altijd prioriteit aan de klanten die de hoogste fooien geven.

 Het dienblad

In de linkeronderhoek van het scherm zie je het dienblad. De producten die je selecteert, worden daarop geplaatst. Producten of taken in de wachtrij zijn zichtbaar als een doorzichtig icoontje op één van de vakjes. De grootte van het dienblad kan veranderen per dag en per restaurant. Meestal wordt hij groter naarmate je verder in het spel komt. Sommige uitdagingen bestaan uit het werken met een kleiner dienblad. Je kunt complexere producten op voorhand maken en op je dienblad bewaren om later tijd te besparen. Als je een verkeerd product op je dienblad hebt geplaatst of een product om een andere reden van je dienblad wilt verwijderen, klik er dan gewoon op om het te schrappen.

 Cadeautjes voor Paige

In de rechterbovenhoek van de kaart zie je een cadeautje. Daar kan je cadeautjes kopen voor Paige. Verzamel diamanten om cadeautjes te kunnen kopen. In elk level en in elke uitdaging is er een diamant te verdienen. De vereisten lees je in onderstaande gids. Verzamel alle cadeautjes!

Delicious Emily's Hopes and Fears Cadeautjes

Delicious Emily’s Hopes and Fears Cadeautjes

 Extra tips en trucs

 • Stapel je taken op!
  Het is altijd goed om vooruit te denken en een wachtrij van taken te maken, ook al is je ober of serveerster op dat moment bezig. Op die manier wordt je tijd nuttiger besteed.
 • Houd de voorraden bij!
  Benut bij de start van elke dag de korte stilte voor de klanten arriveren om de voorraden van zo veel mogelijk producten aan te vullen. Doe dit telkens wanneer het een poosje rustig is in het restaurant.
 • Maak producten op voorhand klaar!
  Sommige producten hebben een bereidingstijd, wat je ontzettend kan vertragen als je ze pas bereid wanneer een klant ze bestelt. Tref zo veel mogelijk voorbereidingen en gebruik verbeteringen die aanbranden en overlopen voorkomen om je doeltreffendheid te verhogen.
 • Gebruik de kassa om sneller rond te lopen!
  Klik op de kassa om ernaartoe te lopen. De kassa is een vrij centraal punt, vanwaar je je klanten snel tot dienst kunt zijn.
 • Laat indien mogelijk klanten tegelijk betalen!
  Het is beter om verschillende klanten tegelijkertijd te laten afrekenen in plaats van één voor één. Laat ze echter niet te lang wachten, want dan worden ze ongeduldig en geven ze minder fooi. Een klant die erg tevreden is, kun je beter meteen laten afrekenen in plaats van te hopen op een combo. Maar als je ziet dat een andere klant onderweg is om af te rekenen, dan kan je de tevreden klant gerust heel even laten wachten.
 • Houd de tafels schoon!
  Klanten gaan alleen zitten aan tafels die afgeruimd zijn. Meestal heb je een schoonmaker in dienst die de tafels voor jou afruimt, dus klik erop zodra er een “!” boven verschijnt.
 • Houd je oren open!
  Telkens wanneer een muis tevoorschijn komt, dan hoor je hem piepen. Zoek de muis als je het niet te druk hebt. Het is niet erg als je hem niet meteen hebt gevonden. Hij zal nog een paar keer die dag tevoorschijn komen op dezelfde plaats.
 • Maak je klanten geduldiger met entertainers!
  Voornamelijk wanneer een klant aan een tafeltje aan het wachten is tot zijn gezelschap betaald heeft, kan je er een entertainer naartoe sturen om zowel de klant(en) aan de tafel als de klant in de wachtrij aan de kassa geduldiger te maken. Een hartje moet volledig weg zijn voordat het terug kan worden gebracht, dus een goede timing is hier aan de orde. Stuur geen entertainer naar een tafel waar iedereen nog vijf volledige hartjes heeft. Wacht tot ze ongeduldiger zijn of stuur de entertainer naar een andere tafel.
 • Klanten aan de toonbank bedienen kan andere klanten geduldiger maken!
  Als er verschillende klanten naast elkaar aan de toonbank staan en een flikkerend hartje aangeeft dat een klant zijn geduld begint te verliezen, dan wordt die klant tijdelijk geduldiger wanneer de klant naast hem of haar wordt bediend. Probeer de flikkerende hartjes niet helemaal te laten verdwijnen, want als ze verdwijnen bij een klant aan de toonbank, dan zijn ze voorgoed weg.
 • Prioriteer!
  Het is beter om klanten die meer fooi geven te bedienen voor klanten die minder fooi geven, en klanten aan de toonbank te bedienen voor klanten aan een tafeltje. Je kunt altijd een entertainer inschakelen om het geduld van wachtende klanten aan een tafel te verbeteren. Maar wacht niet te lang, want zolang een tafel bezet is, kunnen er ook geen nieuwe klanten gaan zitten!
 • Pas je menu aan!
  Heb je moeite met een level of een uitdaging? Probeer een paar aanpassingen aan te brengen om de bereidingstijden te verkorten en de fooien te verhogen.
 • Verzamel sterren!
  Elke ster die je binnenhaalt, verhoogt je inkomsten en score! Bekijk onze videowalkthrough hieronder om in elk level drie sterren te halen!

Bonussen

Je krijgt extra puntenbonussen als je:

 • volledige bestellingen bezorgt
 • verschillende klanten tegelijk laat afrekenen
 • verschillende bestellingen op een rij bezorgt
 • klanten snel bedient
 • de uitdaging binnen een level tot een goed einde brengt
 • de muis vindt
 • je restaurant verbetert en/of speciale dingen op je menu zet

Delicious – Emily’s Hopes and Fears Walkthrough

RESTAURANT 1: Bospicknick

Emily, Patrick en de andere familieleden maken een gezellig uitstapje. Maar wanneer Paige plots de symptomen van een mysterieuze ziekte krijgt, begint iedereen zich zorgen te maken.

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears Bospicknick Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears Bospicknick Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 1: Iedereen tevreden- Houd elke klant tevreden.

Level 2: Niet de ijsjes!- Laat geen enkel ijsje smelten.

Level 3: Bloemenverhaal- Patrick vertelt Paige een verhaaltje.

Klik op Patrick wanneer een “!” boven zijn hoofd verschijnt om hem het volgende deel van het verhaal te laten vertellen.

Level 4: Goede timing- Bedien klanten binnen 25 seconden van elkaar.

Level 5: Lunch maken- Bedien de O’Malleys.

Er komt een picknicktafel te staan, links van de sapautomaat. Klik erop wanneer je geen klanten aan het bedienen bent om het eten te bereiden. De taak is volbracht zodra de blauwe balk helemaal gevuld is.

*Uitdaging 1*: Brekend dienblad- Werk met een langzaam brekend dienblad.

Level 6: Tevreden klanten- Bedien 2 tevreden klanten van elk type.

*Uitdaging 2*: Muizeninvasie – deel 1- Vang alle muizen, snel!

Level 7: Verscheidene creaties- Bereid alle producten en variaties.

*Uitdaging 3*: Echt restaurant- Klanten vragen om de menukaart.

Level 8: Wat een rommeltje- Ruim de picknick-zone op.

Er liggen acht afvalvoorwerpen verspreid over de picknickzone. Klik erop om ze op je dienblad te leggen en daarna in de vuilnisbak te gooien. Hieronder zie je waar ze liggen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 8 locatie van het afval

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 8 locatie van het afval

*Uitdaging 4*: Een sombere dag- De klanten zijn minder goed gehumeurd vandaag.

Level 9: Snel maar wat- Behaal je eerste ster in de eerste helft van de dag.

*Uitdaging 5*: Memory- Onthoud de bestelling van de klanten.

Level 10: Voedselpakket- Maak een voedselpakket voor Patrick.

Er staat een bruine zak bij de linkeronderhoek van de toonbank. Zoek de producten die verschijnen in het ballonnetje en klik daarna op de bruine zak om ze erin te plaatsen.

RESTAURANT 2: De houtzagerij

Patrick heeft motorpech, waardoor hij bij de houtzagerij is gestrand. Kunnen Rusty of Mack hem helpen om zijn motor te repareren, zodat hij zijn reis kan vervolgen?

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears De houtzagerij Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears De houtzagerij Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 11: Repareer de telefoon- Repareer de telefoon, zodat je Emily kunt opbellen.

Er verschijnt een balkje boven de betaaltelefoon links. Vul het balkje door de telefoon te repareren. Klik erop zodra je even niets omhanden hebt. De taak is volbracht zodra de blauwe balk helemaal gevuld is.

*Uitdaging 6*: Blijven bewegen!- Sta niet langer dan 8 seconden stil.

Gebruik de kassa als “tussenstop”: klik erop nadat je een opdracht hebt uitgevoerd om ernaartoe te gaan. Doe dit tussen je verschillende taken door om jezelf in beweging te houden zonder overbodige producten te moeten oppakken of klaarmaken. Bijvoorbeeld: blijf even staan nadat je een klant hebt bediend tot je nog 1 à 2 seconden over hebt. Klik daarna op de kassa om ernaartoe te lopen en de teller te resetten.

Level 12: Zo gaat ie goed- Loop 500 meter.

De beste manier om deze taak snel uit te voeren, is door het houtblok linksboven in kleinere stukken te zagen met de ronde zaag en daarna naar de kassa te lopen. Herhaal dit om op een snelle manier de doelstelling te behalen.

Level 13: Motordokter Repareer de motor! … Alsjeblieft?

Ga onmiddellijk met een klant praten wanneer je een “!” boven zijn of haar hoofd ziet verschijnen. Je taken worden even stopgezet terwijl je aan het praten bent, dus let op dat je daarna geen dubbele bestellingen maakt.

*Uitdaging 7*: Stellen- Alleen klanten die per twee betalen, leveren punten op.

Probeer je handelingen zo te plannen dat je klanten in groepjes van twee of meer afrekenen. Het is beter om een minder tevreden klant samen te laten betalen met een andere dan om helemaal geen punten te krijgen.

Level 14: Snelheidsbonussen- Krijg 3 snelheidsbonussen op een rij.

Level 15: Spullen verzamelen- Patrick heeft een paar spullen nodig.

Er liggen acht persoonlijke spullen van Patrick verspreid over het gebied. Klik erop om ze te verzamelen. Hieronder zie je waar ze liggen. Het dagboek is niet één van zijn persoonlijke spullen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 15 voorwerplocaties

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 15 voorwerplocaties

*Uitdaging 8*: VAN ONDEREN!- Patrick laat dingen vallen wanneer er een boom valt.

Producten die bereid worden en nog niet op het dienblad staan, worden er niet door beïnvloed.

Level 16: Gezonde maaltijd- Serveer de houthakkers geen buffetproducten.

Je zult klanten die een buffetproduct bestellen moeten negeren om deze doelstelling te halen. Ze zullen uiteindelijk boos weglopen. Het heeft geen zin om ze andere producten te bezorgen als ze die bestellen, want ze zullen toch niet betalen.

Level 17: Vind de gereedschappen- Bezorg Mack de gereedschappen om de motor te repareren.

Mack (links) zal in willekeurige volgorde vragen om haar een van de acht gereedschappen die verspreid liggen over het gebied te brengen. Klik op het stuk gereedschap dat ze nodig heeft en bezorg het haar. Hieronder zie je waar de gereedschappen liggen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 17 Gereedschappen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 17 Gereedschappen

*Uitdaging 9*: Mankementen- Repareer de mankementen!

Er zal een tak op de barbecue vallen en de bijl zal breken.

Level 18: Producten in voorraad- Bezit een volledige voorraad van elk product tegen het eind van het level.

Op elke stapel hout moeten er vijf houtblokken liggen, van het hout naast de bijl moeten er acht stuks zijn.

Level 19: Start de motor- Probeer de motor te starten.

Klik op de motor wanneer er een “!” boven verschijnt.

*Uitdaging 10*: Mijn beste beentje voor- Ruim de tafels af binnen 7 seconden.

Houd de tafeltjes goed in de gaten. Wanneer een klant op het punt staat om te vertrekken of wanneer je even niets te doen hebt, houd dan de cursor boven het tafeltjes, zodat je er onmiddellijk op kunt klikken wanneer er een “!” verschijnt. Het duurt even voor je hulpje de tafel bereikt en afruimt, dus je moet snel zijn.

Level 20: Hamsteraar- Houd elk product in voorraad.

RESTAURANT 3: Emily’s tuin

In de tuin werken is het enige wat Emily kan doen om het Paige draaglijker te maken, maar door een hittegolf stromen de klanten in drommen toe. Help Emily om de klanten te verfrissen.

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears Emily's Emily's tuin Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears Emily’s Emily’s Tuin Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 21: Balletje gooien- Gooi de bal omhoog.

Klik op Grace om de bal in de lucht te gooien. Je zult dit acht keer moeten doen voordat de tijd om is.

*Uitdaging 11*: Muizeninvasie – deel 2- Vang alle muizen!

Level 22: Combofeest!- Maak 25 combo’s, ketens of bonussen.

Level 23: IJsfestijn – Maak 18 ijsjes.

De veiligste manier om deze doelstelling snel te halen, is door ijsjes te maken tussen de bestellingen door. Klik op de ijsjes die je te veel hebt gemaakt om ze van je dienblad te halen. Je hoeft geen 18 ijsjes te bezorgen om de uitdaging te volbrengen, je moet ze enkel maken.

*Uitdaging 12*: Golven- De klanten arriveren in golven.

Level 24: Verstoppertje- Vind Grace.

Grace zal op verschillende plaatsen tevoorschijn komen in de loop van de dag. Klik op haar wanneer ze tevoorschijn komt. Je zult dit acht keer moeten doen voordat de tijd om is.

Level 25: Alles of niets- Bezorg alleen volledige bestellingen.

Je moet alle producten die de klanten bestellen in één keer bezorgen om deze opdracht te volbrengen. De bestellingen mogen niet in meerdere keren worden gebracht.

*Uitdaging 13*: Carl de muis- Geef die muis wat hij wil!

Carl de muis zal op verschillende plaatsen tevoorschijn komen in de loop van de dag. Wanneer hij dat doet, verschijnt een ballonnetje met een bestelling boven hem. Maak de bestelling en klik op Carl om hem te brengen wat hij wil. Geef Carl voorrang op de andere klanten om deze uitdaging tot een goed einde te brengen.

Level 26: Edward de goochelaar- Bezorg Edward de veren.

Er liggen acht veren verspreid over het gebied. Klik op een veer om hem op je dienblad te leggen. Klik daarna op Edward om hem de veren te geven. Hieronder zie je waar ze liggen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 26 Locatie Veren

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 26 Locatie Veren

Level 27: Beperkte plaats- Benut slechts 3 plaatsen op je dienblad.

De makkelijkste manier om deze uitdaging tot een goed einde te brengen is door bestelling per bestelling af te handelen. Zo beperk je automatisch het aantal plaatsen op je dienblad dat je benut. Als je een groep hebt van vier personen, moet je de bestelling in twee keer maken en bezorgen.

*Uitdaging 14*: Zieke schoonmaker– De schoonmaker is ziek, net nu bijna iedereen aan tafel gaat zitten.

Benut elk vrij moment om tafels af te ruimen.

Level 28: Grote schoonmaak- Ruim 3 keer 3 tafels op een rij af.

Telkens wanneer een tafeltje vrij komt, verschijnt er een “!” boven. Ruim tafeltjes pas af wanneer je er drie na elkaar kunt afruimen. Het is onvermijdelijk dat er een paar klanten zullen vertrekken omdat ze niet kunnen plaatsnemen aan een tafeltje.

Level 29: Gouden minuut- Bedien 8 klanten binnen een minuut.

Neem indien nodig je tijd met het selecteren van producten om je klanten sneller na elkaar te kunnen bedienen. De meter in de rechterbovenhoek houdt bij hoeveel klanten je hebt bediend. De gouden minuut gaat in zodra je een klant hebt bediend en wordt pas gereset na 60 seconden.

*Uitdaging 15*: Feest!- Bezorg alle feestartikelen.

Level 30: Topentertainment- Entertain minstens 8 gasten.

Je moet de entertainer geselecteerd hebben in de winkel om deze uitdaging te volbrengen.

RESTAURANT 4: Het Inuit dorp

Patrick is in het verre noorden aanbeland. Maar wanneer hij overmand wordt door de kou, moeten de Inuit hem te hulp schieten. Komt hij erbovenop of zal hij in het noorden moeten blijven?

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears Het Nomadendorp Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears Het Nomadendorp Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 31: SNEL!- Krijg 12 snelheidsbonussen.

*Uitdaging 16*: Verse vis- Bezorg alle producten voor ze bederven.

Alle bereidingen met vis hebben een beperkte houdbaarheid. De meter in de rechterbovenhoek houdt bij hoeveel tijd je nog hebt om de producten naar de klant te brengen. Het is beter om de bestellingen direct naar de klant te brengen dan bestellingen te combineren in dit level. Als een klant geroosterde vis bestelt, maak dan eerst dat gerecht voordat je een andere visbereiding op je dienblad zet om alles zo vers mogelijk te houden.

Level 32: Patricks spullen- Verzamel Patricks spullen.

Er liggen acht spullen van Patrick verspreid over het gebied. Klik erop om ze te verzamelen. Hieronder zie je waar ze liggen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 32 Voorwerplocaties

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 32 Voorwerplocaties

Level 33: Versleten schoenen- Loop 800 meter.

Een simpele tactiek die je kunt toepassen, is op een van de vishengels te klikken om de visvoorraad bij te vullen en daarna op de kassa. Herhaal dit tussen het bedienen van klanten in om Tapeesa in beweging te houden.

*Uitdaging 17*: Iedereen gelijk- Wissel af tussen klanten aan tafel en klanten aan de toonbank.

Deze uitdaging bestaat uit afwisselend klanten aan de toonbank en aan een tafeltje te bedienen. Een klant laten afrekenen wordt daar niet bij gerekend. Rechtsboven zie je welk soort klant je het laatst hebt bediend: zittend (tafel) of staand (toonbank). Je kunt klanten die aan een tafeltje zaten en klanten die aan de toonbank bestelden wel samen laten afrekenen om combo’s te maken.

Level 34: Lekker warm- Naai een deken.

Klik op de deken in de tent wanneer je even niets te doen hebt om het babydekentje te naaien. De balk geeft je vooruitgang aan. Zodra de balk helemaal gevuld is, is de taak volbracht.

Level 35: Chocolatier- Geef de kinderen chocolade.

Er verschijnt een “!” boven kinderen bij de visgaatjes die chocolade willen. Klik op ze om Patrick chocolade naar ze te laten brengen. Tapeesa wordt er niet door gestoord in haar werk, dus klik op ze zodra je ze ziet verschijnen.

*Uitdaging 18*: Glad ijs- Patrick loopt trager dan gewoonlijk.

De volgorde waarin je bestellingen klaarmaakt, is van groot belang in deze uitdaging. Het is geen slecht idee om wat geroosterde vis op voorhand te bereiden. Probeer eerst de producten te pakken die dicht bij jou liggen en daarna op de producten die dichter bij de klant liggen. Probeer onderweg producten op te pakken in plaats van voortdurend heen en weer te lopen. Als een klant gebraden vis bestelt, is het niet aan te raden om terwijl de vis aan het braden is andere producten te verzamelen. Dat zal je aanzienlijk vertragen. Wacht liever tot de vis klaar is en neem daarna de andere producten die je nodig hebt.

Level 36: Geen wapens- Geef geen enkel kind een wapen.

In dit level mag je geen enkel kind een wapen geven. Ze zullen uiteindelijk boos worden en weggaan.

Level 37: Patrick de vroedvrouw- Verzamel de spullen voor Tapeesa.

Bij de visgaatjes staat een oudere vrouw die enkele spullen nodig heeft. Klik op het voorwerp dat ze nodig heeft en breng het naar haar. Hieronder zie je waar ze liggen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 37 Voorwerplocaties

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 37 Voorwerplocaties

*Uitdaging 19*: Razende honger- Klanten aan tafel maken dubbele bestellingen.

Level 38: Geen tijd te verspillen …- Bedien klanten binnen 20 seconden van elkaar.

Op de balk rechtsboven zie je hoelang het geleden is dat je een klant hebt bediend. Wacht even tussen bestellingen in om de doelstelling te halen. Senioren hebben het meeste geduld, dus die kun je best wel even laten wachten.

Level 39: Zwarte vis- Laat geen enkele vis aanbranden.

Snoekbaars, snoek en puitaal zijn vissen die niet kunnen aanbranden. Als je er twee of meer van deze op je menu hebt staan, dan zal je automatisch deze doelstelling halen tegen het einde van de dag.

*Uitdaging 20*: Koude dagen- De vuurtjes doven. Er zullen geen klanten gaan zitten tot ze weer branden.

Als een vuurtje uitgaat, probeer het dan zo snel mogelijk weer aan te maken. Het is beter om je klanten even te doen wachten, zeker senioren, dan te wachten met het aanmaken van de vuurtjes. Maar als je klanten te ongeduldig worden, dan is het natuurlijk beter om de vuurtjes te laten voor wat ze zijn en ze eerst te bedienen.

Level 40: Vangst van de dag- Verzamel op een bepaald punt 5 schoenen op je dienblad.

Je kunt beter aan de slag gaan met deze doelstelling vanaf het begin van de dag. Klik herhaaldelijk op een van de visgaatjes tot er vijf schoenen op je dienblad staan. Als het te lang duurt, bedien dan eerst een paar klanten en ga daarna meteen weer vissen. Zodra je de doelstelling hebt gehaald, kan je de schoenen gewoon van je dienblad halen en je klanten bedienen.

RESTAURANT 5: Patricks bloemenwinkel

Door de hittegolf zijn de bloemen in Patricks bloemenwinkel er beroerd aan toe. En de bloemen zijn niet de enige. Met Paige gaat het niet veel beter. Emily onderneemt een poging om de bloemen te redden.

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears Patricks bloemenwinkel Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears Patricks bloemenwinkel Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 41: Patricks brief- Lees Patricks brief.

Patricks brief ligt net boven de kassa. Klik erop om hem door Emily te laten lezen tussen het bedienen van de klanten door.

*Uitdaging 21*: Brekende plantentafel- De plantentafel zal breken in de loop van de dag.

Houd de plantentafel goed in de gaten. Wanneer hij instort, verschijnt er een balkje boven. Klik op de plantentafel om hem te repareren. Op de balk zie je je vooruitgang. De tafel zal enkele keren breken, dus probeer je voorraden aan te vullen voordat hij weer instort.

Level 42: Geen bediening- Bedien niemand gedurende 30 seconden.

De makkelijkste manier om dit doel te halen, is door 30 seconden te wachten bij het begin van de werkdag en geen enkele klant te bedienen tot de vereiste tijd verstreken is. Benut deze tijd om je voorraden aan te vullen en planten te kweken.

Level 43: Boze klanten- Bedien precies twee boze klanten.

De beste manier om dit doel te halen en toch een hoge score te behalen, is wachten op de laatste klanten van de dag. Bezorg ze de producten die ze besteld hebben, maar laat ze niet afrekenen. Klanten zijn boos zodra ze twee hartjes of minder hebben en hun hoofd rood is geworden.

*Uitdaging 22*: Eén verkeerde beweging- Speel perfect en zorg ervoor dat niets van je dienblad moet worden verwijderd.

Deze uitdaging spreekt voor zich. Bedien één klant of klantengroep tegelijk. Het is beter om je tijd te nemen dan fouten te maken door te snel te werken.

Level 44: Voldoende ruimte- Benut slechts 2 plaatsen op je dienblad.

Let op wanneer je groepen van drie of vier personen bedient. Je zult sommige bestellingen in een paar keer moeten bereiden en bezorgen om deze doelstelling te halen.

Level 45: Vind jezelf opnieuw uit!- Maak nooit twee keer na elkaar hetzelfde product klaar.

Dit kan lastig worden wanneer klanten dezelfde producten bestellen na elkaar. Als dat het geval is, plaats dan een “tijdelijk product” op je dienblad tussen beide identieke producten. Je kunt ook wachten tot een andere klant een bestelling doet. Onthoud steeds wat het laatste product was dat je hebt bezorgd, want de klanten komen in golven.

*Uitdaging 23*: Topentertainment- Iemand entertainen voegt 100 punten toe aan je score.

Zorg ervoor dat je een beroep kunt doen op een entertainer. Selecteer de entertainer en klik daarna op een tafel om de klanten te entertainen. Probeer alle klanten zo vaak mogelijk te entertainen. Vergeet niet dat je alleen klanten aan een tafeltje kunt entertainen.

Level 46: Waternood- Bel mensen op om te vragen of ze water hebben.

Boven de paarse telefoon links zal je een “!” zien wanneer je iemand kunt opbellen. Om er snel te zijn, kan je eerst op de kassa klikken en daarna op de telefoon. Het ogenblik dat je op de telefoon klikt, zal Emily trager beginnen te lopen. Daarom zal je er sneller zijn als je eerst op de kassa klikt. Zorg ervoor dat ongeduldige klanten bediend zijn alvorens je de telefoon oppakt. In elk ander geval krijgt de telefoon voorrang.

Level 47: Traag maar gestaag- Kweek slechts één plant per keer.

Er is een eenvoudige manier om deze doelstelling te halen. Klik op een plant op de tafel om hem te laten groeien. Daarna klik je erop wanneer hij volgroeid is. Ga verder naar de volgende plant wanneer je met de eerste klaar bent. Herhaal deze handeling. Het is aan te raden om van links naar rechts te werken. Zodra je voorraad planten compleet is, kan je de planten één voor één laten groeien om je voorraad weer bij te vullen.

*Uitdaging 24*: Waarom gaan ze niet weg?- Vraag de klanten aan tafel om te betalen.

Zodra klanten klaar zijn met eten of drinken, zal een “!” verschijnen boven de tafel. Klik erop om Emily naar de tafel te sturen en een van de klanten te vragen om aan de kassa te betalen.

Level 48: Pak een emmer!- Pak de emmer van Francois en geef de bloemen water.

Francois zal in de deuropening van de winkel verschijnen. Klik op hem om een emmer aan te nemen en de bloemen water te geven. Probeer ervoor te zorgen dat je klanten bediend zijn wanneer je dit doet. Het moment dat een klant nog aan het beslissen is of een pauze tussen twee golven is de perfecte gelegenheid om de bloemen water te geven.

Level 49: Professionele fooigevers- Verdien 1.200 fooi.

Twee tips: 1) Bedien de klanten snel en 2) Plaats producten die veel fooi opleveren op je dagmenu.

*Uitdaging 25*: Geduld heb ik niet, ik ben beroemd.- Bedien eerst de vip-klanten.

In de rechterbovenhoek gaat een “!” knipperen wanneer een vip-klant je zaak betreedt. Geef de vip-klanten prioriteit. Als er enkele vip-klanten zijn binnengekomen, bedien ze dan in de volgorde waarin ze zijn binnengekomen. Vips zien er anders uit dan gewone klanten, dus je zult ze zeker herkennen.

Level 50: Ingepakt staat netjes!- Pak Paiges cadeautje van Emily in.

Naast de kassa verschijnt een cadeautje met een “!” boven. Klik op elk vrij moment op het cadeautje om het in te pakken. Op het balkje kan je je voortgang zien. De taak is volbracht zodra de blauwe balk helemaal gevuld is.

RESTAURANT 6: Het klooster

Patrick trotseert de barre kou en arriveert bij een klooster hoog in de bergen. Zullen de monniken hem kunnen helpen om de verlichting te vinden die hij zoekt of is heel de reis voor niets geweest?

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears Het Klooster Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears Het Klooster Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 51: Klant is koning- Bedien 25 tevreden klanten.

De makkelijkste manier om dit doel te halen, is door de klanten eenvoudigweg zo snel en correct mogelijk te bedienen. Bekijk de klantentypes voor deze dag extra goed.

*Uitdaging 26*: Alles gaat stuk- Werk met een langzaam brekend dienblad.

Je dienblad zal langzaam breken in de loop van de dag. Je hoort een geluidje wanneer er weer een stukje van je dienblad is gebroken. Op een bepaald punt zal je niet langer volledige bestellingen in één keer kunnen bezorgen, maar zal je verschillende keren moeten lopen.

Level 52: Wakker worden, slaapkop!- Probeer Patrick wakker te krijgen.

Af en toe verschijnt er een “!” boven het hoofd van Patrick. Klik op hem wanneer dit gebeurt om te proberen om hem wakker te maken. Probeer dit te doen na het bezorgen van een bestelling en niet tijdens, want dit kan alles in de war brengen. Je kunt dingen aanklikken die je daarna wilt doen terwijl je aan het proberen bent om hem wakker te maken.

Level 53: Sleutels kwijt- Vind de sleutels.

Er liggen acht sleutels verspreid over het gebied en je zult ze tegen het eind van de dag allemaal moeten vinden. Hieronder zie je waar ze liggen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 53 Locatie Sleutels

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 53 Locatie Sleutels

*Uitdaging 27*: Mogen we bestellen?- Bedien de klanten in de volgorde waarin ze zijn binnengekomen.

Dit is misschien een van de moeilijkste uitdagingen. Focus minder op combo’s en meer op de volgorde waarin de klanten hun bestelling plaatsen. Je hoeft de klanten alleen te bedienen in de volgorde waarin ze zijn binnengekomen. Iemand laten afrekenen hoort daar niet bij. Maar als er een wachtrij is en een klant in de rij nog niet wordt bediend, zal je toch eerst andere klanten moeten laten afrekenen. Bijvoorbeeld: als een klant in een rij staat te wachten en nog niet wordt bediend en daarna een klant is gaan zitten aan een tafeltje en een bestelling doet, dan moet je eerst de klant aan de toonbank bedienen, want die persoon is het eerst binnengekomen. Probeer dit soort scenario’s te vermijden.

Level 54: Sesam open u- Probeer de deur te openen.

Klik op Patrick om te proberen de deur te openen. Patrick bedient geen klanten, dus je kunt meteen op hem klikken zodra hij klaar is. Hij zal het meteen opnieuw proberen, zonder dat dit invloed op de bediening van de klanten heeft.

Level 55: Touw?- Maak het touw af.

Klik op het touw achter de meditatiematten om het af te maken. Er verschijnt een balkje waarop je je voortgang ziet. Werk verder aan het touw tussen het bedienen van de klanten in. Vergeet ondertussen de kachel niet.

*Uitdaging 28*: Hoe lang nog?- De klok werkt niet, dus je weet niet wanneer de dag erop zit.

Beschouw deze dag als alle andere. Zorg ervoor dat niets aanbrandt of overloopt en probeer zo veel mogelijk combo’s te maken.

Level 56: Slechte drinkers- Schenk geen alcohol aan stagiairs.

Stagiairs kun je herkennen aan hun jongere gezichten en aan hun rode kleding. Als een stagiair alcohol bestelt, dan moet je hem of haar negeren tot hij of zij weggaat. Er is geen andere manier om deze doelstelling te halen.

Level 57: Bonus voor efficiëntie- Bezorg twee dienbladen vol producten.

Er staan zes vakjes op je dienblad, dus probeer een bestelling op te nemen van een tafel en van een klant aan de toonbank en direct na elkaar te bezorgen. Je kunt ook drie klanten aan de toonbank meteen na elkaar bedienen. Doe dit tweemaal om de doelstelling te halen. Vergeet niet dat je een entertainer kunt inschakelen om klanten aan een tafeltje geduldiger te maken.

*Uitdaging 29*: Uitgehongerde monniken- Klanten aan tafel bestellen drie keer in plaats van een keer.

Je krijgt vandaag minder klanten over de vloer, dus ga voor producten die veel fooi opleveren. Het is ook aanbevolen om de alcohol te selecteren die niet kan overlopen. Net zoals de vorige dag moet je proberen om je klanten per twee te bedienen om hogere fooien en combobonussen te krijgen.

Level 58: Snoep- Zoek het snoep.

Er liggen acht snoepjes verspreid over het gebied. Je moet ze vinden voordat de dag om is. Pas de tactiek toe van de twee voorgaande dagen om drie sterren te krijgen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 58 Locatie Snoep

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 58 Locatie Snoep

Level 59: IS HET TOUW ZOEK?!- Zoek het touw.

Op verschillende plaatsen zal een “!” tevoorschijn komen in de loop van de dag. Het is aan te raden op de kachel te klikken vooraleer je dat doet. Probeer het touw te zoeken tussen bestellingen in of nadat klanten afgerekend hebben. Pas dezelfde tactieken toe als in uitdaging 29 om drie sterren te krijgen.

*Uitdaging 30*: Uitgeput- Vermoeide monnik. Probeer hem niet te hard te laten werken, anders zal hij trager beginnen te lopen.

De truc van deze uitdaging is de verschillende delen van het restaurant te gebruiken als “tussenstop”, voornamelijk de kachel en de kassa. Bijvoorbeeld: als je naar de andere kant van het restaurant moet lopen, klik dan op (een van) deze “tussenstops” in plaats van gelijk op de plaats waar je moet zijn. Op die manier voorkom je dat de monnik te veel energie verspilt. Tafels dienen ook als “tussenstops”. De energiemeter wordt gauw weer gevuld als hij dat niet meer helemaal is, dus pas deze tactiek toe om door het restaurant te lopen zonder te vertragen.

Level 60: Inpakken- Help Patrick zijn koffers te pakken.

Patricks spullen liggen op de grond, net boven de meditatiematten. Klik tussen de bestellingen in op de koffers om hem te helpen pakken. Er zal een balkje verschijnen waarop je je voortgang ziet. Doe dit elk vrij moment dat je hebt en vergeet ook niet af en toe op de kachel te klikken. Zodra de balk helemaal gevuld is, is de taak volbracht.

RESTAURANT 7: Emily’s tuin II

Patrick is weer thuis en Paige en Emily zijn ontzettend blij om hem weer te zien. Ze krijgen ook nog onverwacht bezoek…

Klantentypes:

Delicious Emily's Hopes & Fears Emily's Tuin II Klantentypes

Delicious Emily’s Hopes & Fears Emily’s Tuin II Klantentypes

Vereisten voor een diamant:

Level 61: Kinderen eerst- Bedien 3 kinderen op een rij.

Dit doel kan lastig zijn. Wacht tot er drie kinderen arriveren. De emmer telt niet als bediening; alleen klanten aan een tafel of aan de toonbank die iets bestellen. Wanneer er drie kinderen zijn, geef ze dan prioriteit en gebruik een entertainer om de andere klanten tevreden te houden indien nodig.

*Uitdaging 31*: Muizenvoer- Geef die muis wat hij wil!

Net als in de vorige muizenuitdagingen zal op willekeurige plaatsen een muis verschijnen die om een specifiek product vraagt. Geef de muis prioriteit boven de andere klanten. Tenzij je de andere klanten op voorhand lang hebt laten wachten, zou deze uitdaging redelijk eenvoudig moeten zijn.

Level 62: Uitslover- Krijg je eerste ster in de eerste helft van de dag.

Bedien klanten en laat ze afrekenen per twee of meer om je opbrengsten zo veel mogelijk te verhogen. Plaats producten die veel fooi opleveren op je dagmenu om het jezelf makkelijker te maken. Als je de muis kunt vinden in de eerste helft van de dag, worden 100 extra punten toegevoegd aan je score.

Level 63: Tijd voor een grote schoonmaak!- Gooi al het afval weg dat in het restaurant ligt.

Er liggen zeven afvalvoorwerpen verspreid over het gebied. Klik erop om ze op je dienblad te leggen en klik daarna op de vuilnisbak (gemarkeerd met een “!”) om ze weg te gooien. Hieronder zie je waar ze liggen. Doe dit voordat de dag om is om de doelstelling te halen.

Delicious Emily's Hopes & Fears Level 63 Locatie van het Afval

Delicious Emily’s Hopes & Fears Level 63 Locatie van het Afval

*Uitdaging 32*: Muizeninvasie – deel 3- Vang alle muizen!

Pas dezelfde tactiek toe als in de twee voorgaande muizeninvasies. Er zullen muizen tevoorschijn komen. Klik erop wanneer ze tevoorschijn komen. Het is niet erg als je er eentje mist; er zullen er nog veel tevoorschijn komen in de loop van de dag. Het belangrijkste is dat je je niet te veel laat meeslepen in het vangen van muizen. Je klanten hebben prioriteit.

Level 64: Productuitdaging- Maak alle producten en variaties tweemaal.

De makkelijkste manier om dit te bewerkstelligen, is door zo snel mogelijk producten te bereiden per twee terwijl klanten bestellen of arriveren, te beginnen met de producten aan de ene kant en vanaf daar op te schuiven. Bijvoorbeeld, te beginnen van rechts: maak gelijk twee ijsjes met drie bollen, maak daarna twee ijsjes met twee bollen en dan twee ijsjes met maar één bol. Je hoeft het niet op deze manier te doen, maar zo bewaar je makkelijker het overzicht. Andere bestellingen die de klanten doen, zullen bijdragen aan het doel. Eenvoudige producten, zoals de zonnebril, tellen ook. Haal de producten van je dienblad nadat je de paren hebt gemaakt.

Level 65: Memory- Memoriseer de bestelling van de klanten.

De eenvoudigste aanpak is klanten zo snel mogelijk te bedienen vanaf het moment dat ze binnenkomen. Het is aangeraden de morsbestendige milkshake op je menu te zetten en altijd een milkshake op voorhand te bereiden. De klanten zullen op deze dag veel milkshakes bestellen.

PRIJZEN

Behaal verscheidene doelstellingen om prijzen vrij te spelen. Hieronder vind je een lijst van de prijzen en hoe je ze kunt vrijspelen.

Delicious Emily's Hopes and Fears Prijzen

Delicious Emily’s Hopes and Fears Prijzen

 

Paiges bloem Voltooi de bospicknick.
Uit hout gesneden bloem Voltooi de houtzagerij.
Bloem in een schoen Loop 100 kilometer.
Vuurbloem Serveer 250 warme producten.
Zonnebloem Voltooi Emily’s tuin.
Lazarusplant Voltooi Patricks bloemenwinkel.
Kruidentuin Speel de 213 producten vrij.
Bessenschaal Bezorg 250 producten vliegensvlug.
DE BLOEM Voltooi het klooster.
Sterbloem Haal elke dag drie sterren binnen.
Productaanbod Zet 4 variaties van een product op je dienblad.
Paardenbloem Zet 14 snelle producten op je dagmenu.
Decoratieve buxus Koop alle spullen in alle restaurants.
Dubbele-regenboogbloem Speel alle uitdagingen en bonuslevels uit.
Geldplant Zet 15 bonusfooiproducten op je dagmenu.
Monnikskap Win het laatste level van een restaurant met minimaal 12 niet-verbeterde producten.
Paige Perfect! Ontgrendel en verzamel alles.
Tapeesa’s deken Voltooi het nomadendorp.
Kaascactus Vind de 65 muizen.
Stamboom Voltooi Emily’s tuin II.
Bloembed Kies elk product minstens één keer in elke omgeving.

 

MEMORABELE FOTOMOMENTEN

In het verhaal zijn er enkele memorabele fotomomenten. Op die momenten komt een camera tevoorschijn en kan je een foto nemen. De foto’s die je neemt, worden in een fotoalbum geplakt dat je kunt openen in de levelselectie. De memorabele fotomomenten doen zich voor op deze locaties:

Level 1 Een bloem voor Paige Op het einde van level 1, wanneer Patrick aan het touw van de schommel hangt om een bloem te pakken voor Paige.
Level 5 Lol trappen met Allison In het begin van level 5 in Paiges kamer, wanneer Allison haar probeert op te beuren.
Level 16 Mack is een meisje?! In het begin van level 16, wanneer Mack haar hoed afneemt en tot Patricks grote verrassing onthult dat ze een vrouw is.
Level 19 Ingebeeld ritje In het begin van level 19, wanneer Patrick en Rusty samen in de oude truck zitten en een ingebeeld ritje maken.
Level 26 Vlekken uitwassen In het begin van level 26, wanneer Grace voor het zwembad loopt. De derde keer dat Francois in het water springt, gutst het water over haar, waardoor de vlekjes verdwenen zijn.
Level 30 BFF’s Paige en Grace In het begin van level 30, wanneer Grace terug in de tuin glipt en samen met Paige een dutje doet.
Level 32 Heerlijke hallucinaties In het begin van level 32, wanneer de tent zich vult met rook en Patrick begint te hallucineren.
Level 38 Baby Patika In het begin van level 38, wanneer het opperhoofd baby Patika toont aan de stam.
Level 44 Ze mist Patrick In het begin van level 44, wanneer Emily Paige aantreft in de bloemenwinkel. Ze missen Patrick beiden.
Level 48 De bloemen redden In het begin van level 48, wanneer Emily ontdekt dat Francois het chloor en de limoenslush met elkaar heeft verwisseld.
Level 51 De laatste in de rij In het begin van level 51, wanneer de monniken Patrick in het klooster brengen.
Level 60 Dé bloem vinden voor Paige In het begin van level 60, wanneer Patrick terugkeert uit de tunnel met de bloem voor Paige.
Level 60 Heerlijk geurende bloemen Op het einde van level 60, wanneer Patrick het ziekenhuis binnenkomt en Paige wakker maakt met de bloem.
Level 65 Papa is mijn held Op het einde van level 65, wanneer Patrick een verhaaltje voorleest voor Paige.

 

LOCATIES VAN ALLE MUIZEN

In elk level zit Carl de muis verstopt. Hij laat zich af en toe zien. Telkens wanneer hij dat doet, hoor je hem piepen. Dat is het teken dat je snel naar hem op zoek moet gaan, voor hij weer verdwijnt! Vind hem in elk level om de Kaascactus te winnen. Het muizengaatje naast het level geeft aan of je de muis op die locatie al dan niet hebt gevonden. Er zijn in totaal 65 muizen. In de uitdagingslevels verschijnt de muis niet. Alle locaties van de muizen staan hieronder:

Restaurant 1: Bospicknick

Delicious Emily's Hopes & Fears Bospicknick Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Bospicknick Locatie Muizen

 • 1. Bij de voet van de grote boom, rechts van het picknickdeken
 • 2. Rechts van de vuilnisbak
 • 3. Bij de voet van de grote boom, achter de wortels uiterst links
 • 4. Achter de linkerkant van de toonbank
 • 5. Achter de linkerkant van het vat
 • 6. In de grote boom, achter de basis van een grote tak rechts
 • 7. Achter de emmer en het net om te vissen
 • 8. Rechtsonder naast de tafel met de dipsaus en meloen
 • 9. Achter de kassa
 • 10. In het water links van de brug

 Restaurant 2: De houtzagerij

Delicious Emily's Hopes & Fears De Houtzagerij Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears De Houtzagerij Locatie Muizen

 • 11. Achter de linkerbovenhoek van de brug
 • 12. Achter de rechter bovenkant van de grill voor de nootjes
 • 13. Op de eerste boomstronk links van de grote boom in de rechterbovenhoek
 • 14. Achter de linkerkant van het waterrad
 • 15. Achter het houtblokkenmechanisme uiterst links
 • 16. Achter het raam achter de cirkelzaag
 • 17. Net boven de bovenste tafel waar de klanten aan kunnen gaan zitten, bij de voet van de grote boom
 • 18. In de linker onderste hoek van de tafel van de grote soepketel
 • 19. In de soepketel
 • 20. Tussen de eerste twee bakken van de buffettoonbank

Restaurant 3: Emily’s tuin

Delicious Emily's Hopes & Fears Emily's Tuin Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Emily’s Tuin Locatie Muizen

 • 21. Achter de zonnebrillen
 • 22. Links van de poortboog, achter de bloemenheg
 • 23. In de boom, net achter het balkje van de extra opdracht rechtsboven
 • 24. Achter de rechterkant van de poortboog
 • 25. Achter de waterkraan in de hoek linksonder
 • 26. Achter het kussen op Paiges bed
 • 27. Achter de ijshoorntjeshouder
 • 28. Uiterst rechts van het zwembad, onder de emmer
 • 29. Aan de onderste rand van het zwembad, in het midden
 • 30. Bij de linkerbovenhoek van het zwembad, in de bloemenheg

Restaurant 4: Het Inuit dorp

Delicious Emily's Hopes & Fears Het Inuit dorp Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Het Inuit dorp Locatie Muizen

 • 31. Op de tent
 • 32. Achter de rug van de jak
 • 33. Achter de linkerbovenhoek van het spit
 • 34. In de tent, helemaal in het midden
 • 35. In het bovenste visgaatje
 • 36. Op de kast aan de rechterkant in de tent
 • 37. Onder de jak
 • 38. In de soepkom naast het vuur waarop vis wordt bereid
 • 39. Achter het vuur onder het spit linksonder
 • 40. Aan de linkerkant en achter de toonbank linksonder

 Restaurant 5: Patricks bloemenwinkel

Delicious Emily's Hopes & Fears Patricks Bloemenwinkel Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Patricks Bloemenwinkel Locatie Muizen

 • 41. Achter de gieter aan de linker bovenkant van de winkel
 • 42. Achter de heg tussen de twee hangende bloempotten, achter het raam rechtsboven
 • 43. Aan de voet van de middelste tafel, rechts, achter de bloemen
 • 44. Achter de rechter bovenhoek van de koelkast
 • 45. Rond het midden tot de rechterbovenhoek van de plantentafel (linksonder, niet de kweektafel)
 • 46. Bij de rechter bovenkant van de kweektafel, achter de twee grote planten rechts
 • 47. Achter het raam, achter de bloemen tussen de tweede en de derde hangende bloempot waaruit je kunt oogsten (linksboven, links van de deur)
 • 48. Achter de blauweregen, rechts van de doorgang
 • 49. Midden onder de toonbank, achter de grote potplant
 • 50. Rechts van de koelkast

 Restaurant 6: Het klooster

Delicious Emily's Hopes & Fears Het Klooster Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Het Klooster Locatie Muizen

 • 51. Achter het raam uiterst links
 • 52. Achter de bellenkraam, in de hal links van de uiterst linkse witte pilaar
 • 53. Op het dak boven de linker gang, tegen de rechterkant
 • 54. In het eerste mandje met ingrediënten voor noedels
 • 55. Links van de tafel voor thee en tapijt
 • 56. Achter de bellenkraam, aan de linker onderkant van de uiterst linkse witte pilaar
 • 57. Achter de rechterbovenhoek van de grote gong
 • 58. Bij de rechter hoek van het linkse dak
 • 59. Achter het raam uiterst rechts
 • 60. Achter het weefgetouw in de hoek rechtsonder

Restaurant 7: Emily’s tuin II

Delicious Emily's Hopes & Fears Emily's Emily's Tuin II Locatie Muizen

Delicious Emily’s Hopes & Fears Emily’s Emily’s Tuin II Locatie Muizen

 • 61. Aan de voet van de bloemenheg, links van de waaier in de linkerbovenhoek
 • 62. Achter de omheining bij de rechter bovenkant van het zwembad, achter de bladeren
 • 63. Bij de voet van de grote boom uiterst rechts
 • 64. Achter de groene lantaarnpaal door de boog
 • 65. Achter de toonbank, links van de kassa

Videowalkthrough
Zit je vast in een level? Lukt het je maar niet om die derde ster binnen te halen? Kun je de dekselse muis niet vinden? In onze Delicious – Emily’s Hopes and Fears Videowalkthrough krijg je heel wat tips en trucs en kan je zelf zien hoe je elk level perfect kunt uitspelen.

Gefeliciteerd! Je bent aan het einde gekomen van onze Delicious – Emily’s Hopes and Fears Walkthrough!
Ga naar Zylom om dit spel te spelen!
Bezoek onze blog voor nog meer heerlijke Delicious-spellen!

De Delicious – Emily’s Hopes and Fears Walkthrough bevat geen cheats, hacks, of productcodes.